EXPO

“Elk beeld dat met gevoel gemaakt is, toont ons de kunstenaar, niet het model”
van Oscar Wilde

Met enige regelmaat exposeert Erica haar werk. Dat is veelal op locaties in de nabije omgeving, zoals gemeentehuis Hattem en Epe. Bruno Barat Art Gallery in Hattem. Ook aan diverse evenementen doet zij mee. Zo staat zij ieder jaar te boetseren op de kunstmarkt in Hattem en soms op de cultuurmarkt in Epe. Haar werk was een paar keer te zien tijdens de wandelexpo in Hattem. Om het jaar neemt zij deel aan de Open-Atelierdagen Noordoost-Veluwe.  Die zijn dit jaar op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021. Van 12.00 – 18.00 uur open! Deze expo vindt plaats in haar Atelier a/d Sluis aan de Konijnenbergerweg 1a , (tegenover nr 20) www.openatelierdagen.nl 

In november neemt Erica deel aan de Nationale Kunstdagen in de Evenementenhal in Gorinchem. Zaterdag 6 & 7 november, 11.00 - 17.30 uur.

En vanuit haar lidmaatschap in het Beeldhouwersgilde zijn er diverse activiteiten waar zij aan deelneemt. Hiernaast is een kort filmpje te zien van de onthulling van de koppen op het Tinneplein in Hattem. Erica heeft Dhr. F.A. Hoefer in brons gemaakt.

Onthulling op het Tinneplein in Hattem